Bij het ontwerpen van overkappingen houden we rekening met diverse factoren, zoals de ligging van uw buitenruimte, de gewenste mate van bescherming tegen de elementen, de functionaliteit en uw budget. We bieden advies op maat en helpen u bij het maken van de juiste keuzes in materialen, vormgeving en opties, zoals verlichting, verwarming en zijwanden. Op deze manier creëren we een overkapping die naadloos aansluit bij uw behoeften en de architectuur van uw woning.

Onze overkappingen bieden niet alleen beschutting tegen regen, wind en zon, maar ook een verlenging van uw leefruimte. U kunt uw overkapping inrichten met comfortabele lounge- of eethoeken, een buitenkeuken, een open haard of andere elementen die bijdragen aan de gewenste sfeer en functionaliteit. Op deze manier kunt u het hele jaar door buiten genieten, ongeacht het weer.

Maatwerkoplossingen voor stijlvolle en functionele overkappingen van Le Jardin Hoveniers

Onze hoveniers zorgen voor een professionele en zorgvuldige installatie van de overkapping, waarbij we streven naar perfectie in afwerking en duurzaamheid.

Laat ons uw buitenruimte verrijken met een stijlvolle en functionele overkapping. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van overkappingen te bespreken. We kunnen u voorzien van deskundig advies en een op maat gemaakt ontwerp opstellen dat aan al uw wensen voldoet. Samen kunnen we een buitenruimte creëren waar u het hele jaar door van kunt genieten, in stijl en comfort.

tuinkeur