We nemen de tijd om naar uw wensen en ideeën te luisteren. Of u nu houdt van een strakke moderne uitstraling, een weelderige en kleurrijke cottage-tuin, of een harmonieuze mix van verschillende stijlen, wij kunnen een tuinontwerp op maat maken dat perfect bij u past.

Bij het ontwerpproces houden we rekening met diverse aspecten, zoals de lay-out van uw perceel, de ligging, het gebruiksgemak, de beplanting en eventuele speciale functies die u graag in uw tuin wilt opnemen. We zorgen voor een goede balans tussen functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid, zodat uw tuin niet alleen mooi is, maar ook praktisch in gebruik.

Onze hoveniers beschikken over uitgebreide kennis van plantensoorten, materialen en tuinarchitectuur. Ze hebben oog voor detail en streven naar perfectie bij elke stap van het tuinaanlegproces. Van het voorbereiden van de grond en het aanleggen van bestrating tot het planten van bloemen en struiken, we zorgen ervoor dat alles vakkundig wordt uitgevoerd.

Bij Le Jardin Hoveniers geloven we dat een tuin een leefruimte is waar u kunt ontspannen, genieten en mooie momenten kunt beleven. Daarom besteden we extra aandacht aan het creëren van sfeer en het toevoegen van speciale elementen die uw tuin uniek maken. Of het nu gaat om een gezellige zithoek, een speelruimte voor kinderen, een waterpartij of een op maat gemaakte pergola, we zorgen ervoor dat uw tuin aan al uw wensen voldoet.

Laat ons uw droomtuin realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Samen kunnen we uw ideeën verkennen en een tuin creëren waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Kunstgras

Naast gewoon gras leggen wij ook kunstgras aan. Prachtig groen kunstgras dat niet te onderscheiden isvan echt gras kunnen wij voor u aanleggen. Bij ons vindt u een groot assortiment voor tuin, balkon, dakterras, speelvelden en sportveldjes. Wij beschikken over verschillende soorten kunstgras. Stuur ons een vrijblijvende mail zodat wij u de stalen kunnen bezorgen.

U kunt ons assortiment kunstgras ook komen bekijken in onze buiten showroom!

U hoeft niet langer te twijfelen om kunstgras te kopen, omdat u denkt dat dit type gras er nep uitziet. Het gras in ons assortiment is namelijk niet te onderscheiden van echt gras. Ons moderne gras biedt namelijk een natuurgetrouw uiterlijk. Dit wordt gerealiseerd door middel van de verschillende kleuren, maar ook door de vorm en stevigheid van de vezels.

Kortom, het kopen van kunstgras geeft u dus alleen voordelen: prachtig groen, niet te onderscheiden van echt en zonder onderhoud!